HTML

nami van ma

Itt füstölgök, magamnak, magamba (carramba:-) Lehet csatlakozni, de előre szólok, csak dajcstomi szintje felett!

Friss topikok

  • húzzad neki shakespeare: @mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Komám, iszol te rendesen? :-) (2013.05.03. 20:58) Ne hivatkozzatok, hogy hivatkozhassatok, feleim!
  • húzzad neki shakespeare: Hát, jövés-menés! (2013.05.03. 20:46) Utazósdi
  • mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): @Orica Középföldi: Azzal szoktam volt készíteni, de kissé izé..exkluzív az ára mainapság..akkor in... (2013.04.22. 22:51) Kaják és egyéb marhaságok
  • mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): @Fabius: Látom már, nem lesz hozzá kedvem, így, betegácsiban sem! :-( További jó blogolást és azér... (2013.02.14. 12:36) Új arcz
  • aranyhorcsog (törölt): :-D (2013.02.14. 10:22) Új arcz 3

Kaják és egyéb marhaságok

2013.04.22. 20:31 mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik)

fenykep0068_1366657149.jpg_2048x1536

Nem adja vissza a lényegit:-( 2.0 verzió:-)

11 komment

Címkék: kaja

A bejegyzés trackback címe:

http://namivanma.blog.hu/api/trackback/id/tr845241954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Orica Középföldi 2013.04.22. 21:04:01

Na meséld el szépen hogy csináltad?
A tejföl színét nem jellemezném:)))

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2013.04.22. 21:13:51

@Orica Középföldi: Kérlek szépen: Akadt itthun egy kis petrezselymes rizs, innen indult..aztán a szokásos, darált hús (marha) megpirítva hagymán..és itt jött a tanács, hogy sütőbe tegyem, összekeverve, vagyis egymásra rakva..a tejfel a tetejin a ráreszelt sajttól sárga, a saját chili pedig kiváló izzasztóberendezés lett, a kiszáradt babot és kukoricát puhítja a feltét, vagyis: vagy curva jó lett vagy csak éhes voltam, de ennyire? Kisérő: Chianti híján Budweiser..ez van, ezt kell beosztani! .-)

Knósszosz 2013.04.22. 21:14:48

A tejföl színe az rendben vón'
de mi van alatta?
Jó, én tudom és bizonyára nem is olyan szörnyű mint amilyennek látszik a selmecigabriella, szóval szerintem biztosan meg lehet(ett) enni!

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2013.04.22. 21:18:28

@Knósszosz: Mi vóna? Ban, alatta kukurucz, majd hús, majd bab..rétegelve! Fincsi, kár a képért!:-)

Orica Középföldi 2013.04.22. 21:30:17

A chilin kívül milyen fűszert használtál?

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2013.04.22. 21:33:56

@Orica Középföldi: Van még, anno 2006-ból egy kis szíriai vegyesem, mindenre jó, alapja paprika annak is..persze só is volt, a rizs meg petrezselymes, ennyi elég, a bors már nem kellett hozzá! :-)

Orica Középföldi 2013.04.22. 22:16:33

Van a Knorrnak egy kifejezetten erre való fűszerkeveréke. Nagyon finom és elég csípős is. Ismered?

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2013.04.22. 22:51:38

@Orica Középföldi: Azzal szoktam volt készíteni, de kissé izé..exkluzív az ára mainapság..akkor inkább összerakom magamnak a fűszerezést, ha lehet! :-)