Kaják és egyéb marhaságok
2013.04.22. 20:31 mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik)
11 komment
Címkék: kaja
A bejegyzés trackback címe:
https://namivanma.blog.hu/api/trackback/id/tr885241954
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2013.04.22. 20:39:06
Tejfel a tetejibe? Jó lesz úgy?
mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2013.04.22. 20:48:29
Jön a 2nd javított verzijó mingyár'!
mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2013.04.22. 21:00:12
Elkészült a mű, hozzá egy kis chianti jár (na:-)!
Orica Középföldi 2013.04.22. 21:04:01
Na meséld el szépen hogy csináltad?
A tejföl színét nem jellemezném:)))
A tejföl színét nem jellemezném:)))
mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2013.04.22. 21:13:51
@Orica Középföldi: Kérlek szépen: Akadt itthun egy kis petrezselymes rizs, innen indult..aztán a szokásos, darált hús (marha) megpirítva hagymán..és itt jött a tanács, hogy sütőbe tegyem, összekeverve, vagyis egymásra rakva..a tejfel a tetejin a ráreszelt sajttól sárga, a saját chili pedig kiváló izzasztóberendezés lett, a kiszáradt babot és kukoricát puhítja a feltét, vagyis: vagy curva jó lett vagy csak éhes voltam, de ennyire? Kisérő: Chianti híján Budweiser..ez van, ezt kell beosztani! .-)
Knósszosz 2013.04.22. 21:14:48
A tejföl színe az rendben vón'
de mi van alatta?
Jó, én tudom és bizonyára nem is olyan szörnyű mint amilyennek látszik a selmecigabriella, szóval szerintem biztosan meg lehet(ett) enni!
de mi van alatta?
Jó, én tudom és bizonyára nem is olyan szörnyű mint amilyennek látszik a selmecigabriella, szóval szerintem biztosan meg lehet(ett) enni!
mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2013.04.22. 21:18:28
@Knósszosz: Mi vóna? Ban, alatta kukurucz, majd hús, majd bab..rétegelve! Fincsi, kár a képért!:-)
Orica Középföldi 2013.04.22. 21:30:17
A chilin kívül milyen fűszert használtál?
mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2013.04.22. 21:33:56
@Orica Középföldi: Van még, anno 2006-ból egy kis szíriai vegyesem, mindenre jó, alapja paprika annak is..persze só is volt, a rizs meg petrezselymes, ennyi elég, a bors már nem kellett hozzá! :-)
Orica Középföldi 2013.04.22. 22:16:33
Van a Knorrnak egy kifejezetten erre való fűszerkeveréke. Nagyon finom és elég csípős is. Ismered?
mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2013.04.22. 22:51:38
@Orica Középföldi: Azzal szoktam volt készíteni, de kissé izé..exkluzív az ára mainapság..akkor inkább összerakom magamnak a fűszerezést, ha lehet! :-)